Sidor

torsdag 1 augusti 2013

Bildkavalkad

Lyckligt och väl hemma igen efter dagarna i Volos och Καλά Νερά. Nöjd med dagarna borta, men också glad att träffa sönerna hemmavid. De åker ju snart iväg igen,så man måste ta vara på umgänget.
I morse vaknade vi till ljudet av regn. Men vi hann ändå med ett morgondopp mellan skurarna innan vi packade väskan för hemfärd. Stället vi bodde på i Kala Nera (20 km fr Volos), Pandora studios, kan rekommenderas för den som vill ha det lugnt och skönt. Rent och fräscht, fullt utrustat kök, utsikt över Pilionberget och bara 20 meter till stranden. Och värdfamiljen var mycket diskret och vänlig. De skänkte oss en flaska hemgjord olivolja när vi åkte.

Tänk så många fina platser det finns - överallt. Grekland är vackert! Här följer en bildkavalkad från de senaste tre dagarna...
Stillhet en tidig morgon
Vad vore bloggen utan bilder på solnedgången...
Färsk fisk kunde man köpa i hamnen varje morgon.
Sista kvällen slog vi på stort. Det vill säga en STOR glass (för maken, fast jag hjälpte honom lite med att äta upp den), ett glas vitt vin och lite frukt. Och levande ljus på bordet.
Sista morgondoppet, mellan två regnskurar.

 Nu ska vi hålla oss hemma några dagar, är det tänkt!


3 kommentarer:

M sa...

Javisst är Grekland vackert! och så omväxlande! Tack för de fina bilderna. MVH M

Linus Eriksson sa...

Tack för din kommentar på mitt inlägg om mobbning. Den stärker mig & säkert många andra, som tänker till och även får de att våga berätta om sin historia. Tack!

Grekland nu sa...

M - Precis som du säger så är Grekland omväxlande! Det förstår man om man bor här uppe i norr.
Linus - Tack själv! Önskar dej allt gott!!