Sidor

tisdag 27 mars 2012

Alldeles för tidigt


En bukett med påskliljor som jag fick i söndags får bli dagens inlägg, till minne av vår goda vän M. som slutade sina dagar här på jorden igår. Alldeles alldeles för tidigt. Idag blir det begravning och det känns tungt. Må hon vila i frid.

7 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Jag tänker alltid på Kahlil Gibrans alla fina ord i stunder som dessa, när någon lämnar livet "alldeles för tidigt".

Ha det bra, trots allt det sorgliga

Karin

Musikanta sa...

Alltid väldigt sorgligt när unga eller yngre människor går bort. Då är det den äkta sorgen som kommer fram. Så är inte alltid när det är mycket gamla människor som går bort.
Kram!

anneli sa...

Alltid sorgligt med för tidig bortgång!!
Kram!

Anonym sa...

Så ledsmt att du igen mist en vän, tomrummet finns alltid kvar.
Är det vanligt hos er att begravningen hålls så snart?
h. Inga-Britt

Grekland nu sa...

Pettas - Ja, såna här stunder är det bra att ha visdomsord att hålla sej till.
Musikanta - Idag var det mycket av äkta sorg, det kändes orättvist och tragiskt.
Anneli - ja, så är det. Man vill ju helst att alla ska få leva till lagom hög ålder, men tyvärr blir det inte alltid så.
Inga-Britt - Precis, du har rätt när du skriver "igen", för det var inte länge sen vi förlorade en annan person som stod oss nära, även hon mitt i livet. Och begravningar här i Grekland hålls nästan alltid senast ett dygn efter dödsfallet. Det är snabbt, men sån är traditionen.

Anonym sa...

Vi önskar att begravningen gav både möjlighet att uttrycka sorg och saknad men också hopp om att livet går vidare. Karin och Staffan

Grekland nu sa...

Karin och Staffan - Jo, visst fick vi möjlighet att uttrycka vår sorg, det gör man kanske mer öppet här i Grekland. Hoppet för framtiden får väl hennes fina barn stå för!