Sidor

söndag 23 september 2012

Nedvarvning och vila

Jag trycker gärna flera gånger på en gilla-knapp när det gäller Kreta! Har hittills haft två jättesköna dagar hos dottern och hoppas det fortsätter så resten av veckan.

Frukosten intas på balkongen med denna fina utsikt över havet. Rethymnon stad ligger gömd bakom träden.
Här där dotter och måg bor är så tyst och lugnt och det enda som hörs på morgonen är grannens bjällror. Och nån tupp som gal då och då. Jag känner att jag varvar ner och vilar, vilket nog behövdes.
 Idag åkte vi till sydsidan av Kreta, till byn Plakias för att bada. Så här såg stranden ut uppifrån vägen.

Lite trubbel både med internet och med den knasiga laptopen gör att jag inte skriver mer just nu. Det blir mer när det finns tillfälle.6 kommentarer:

Herr Fryle sa...

Kreta är en fantastisk ö. Tyvärr så är det så jobbigt att ta sig dit från Sverige om man åker utanför turistsäsong. Och nu finns det inga billiga restreser från Sverige. Allt går för fullpris efter en sådan här trist sommar och höst. Så för min del blir det en resa till Montenegro och det kanske inte är så dumt det heller.

Birgitta Ryås sa...

Å, så fint det ser ut! Unnar dig vila och fina dagar. Här är det verkligen höst och bara ett par, tre plusgrader. Hälsa dotter och måg. Kram!

Anonym sa...

Så härligt det ser ut! Fint att du får njuta av den kretensiska sensommaren, väldigt praktiskt att ha familjemedlemmar i olika delar av landet!
hälsar
Inga-Britt

Tina sa...

Låter jättehärligt! Njut!!!

Ingrid sa...

Jättehärliga bilder. Man blir lite avundsjuk, men naturligtvis unnar jag dig sådana fina dagar för hösten kommer ju ganska så fort hos oss här uppe i norra Grekland. Sedan lördags har vi ett underbart väder även i Florina med upp till 27 grader och det ska bli så hela veckan, och vem vet kanske nästa också. Vi njuter!

Grekland nu sa...

Herr Fryle - Jaha, så resorna går fortfarande till fullt pris! I vilket fall som helst så är det gott om nordeuropeiska turister här nu, fler än jag trodde det skulle vara. Och det är ju positivt för Grekland! Men Montenegro är nog fint det också...
Bigitta - Nu är det toppenväder även i Naousa, tänk att ni skulle ha sån otur! Jag njuter verkligen för nu är det precis lagom varmt, kram!
Inga-Britt - Haha, ja visst är det praktiskt att ha dem utspridda: en på Lesvos, en på Kreta och en i Sverige! Jag reser gärna till alla tre platserna...
Tina - Det gör jag - njuuter, alltså!
Ingrid - Ja,jag har hört att även vi uppe i norr har härliga dagar nu. Det är bara att passa på och lagra sol och värme!