Sidor

söndag 2 december 2012

Det finns ett ljus

En kall söndag gryr, en Första Advent med sex minusgrader. Det är fortfarande mörkt, men kanske kommer solen fram lite senare på dagen. Första ljuset är tänt!
Och i fönstren lyser adventsstakar och julstjärnor. I allt mörker finns det ljus, det gäller bara att se det.
Snart ska jag gå till kyrkan och sjunga Hosianna för allt vad jag är värd.

God advent på er alla därute i världens alla hörn!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fortfarande i Stockholm? Så här i adventstider är det ganska mysigt, om halkan håller sig borta. Var där på Luciadagen förra året och levde farligt i Gamla stan, helt vansinnigt halt i backarna!
Önskar dig fortsatt trevlig resa, var det så att sonen planerar en tripp hem till Naoussa snart?
h. Inga-Britt

Karin o Staffan sa...

Glad advent också till dig! Snart ska vi sjunga hosianna i Västerås domkyrka så murarna bågnar!! Härligt och sedan fika och varm glögg på julmarknad.

Eva in Athens, Greece sa...

Vad mysigt att vara i Sverige nu till första advent. Här finns inte mycket adventstämning, men skönt ändå att det inte är kallt... mulet i och för sig idag, men +20°!
Ha det så jättebra!
Kram
☼☼☼

Grekland nu sa...

Inga-Britt - Nu är jag tillbaka hemma, men det var verkligen mysigt i Stockholm. MEN, som du säger, fullkomligt livsfarligt att gå i Gamla stan på kullerstenarna!! Och sonen kommer hem till jul...
Karin och Staffan - Åh, så härligt ni har det också! Jag sjöng också så väggarna bågnade.
Eva - Det är första gången på 18 år som jag är hemma under advent så det kändes extra roligt! Nu har vi fått kallt i Naousa, bara 3 grader.