Sidor

söndag 17 november 2013

Min förlängda arm

En ofrivillig bloggtystnad har visst inträffat. Det beror mest på att mina förlängda arm har problem - det vill säga min KAMERA! Inte utan min kamera, är mitt motto, så det känns kan jag säga.  Plötsligt en dag förra veckan vägrade objektivet att öppna sej. Kanske överansträngde den sej på Kreta. Så nu är den inlämnad på reparation och det kan ta en vecka eller två. Tills dess bjuder jag på en höstbild från förra året.

Kanske kan det bli nåt inlägg ändå, men eftersom bloggen bygger mycket på bilder så känns det lite futtigt att "bara" skriva. Men jag återkommer...

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Du har så sant. Vad vore bloggen utan din kamera? Visst är det roligt att läsa dina texter men bilderna behövs verkligen också. Särskilt sådana fina som du tar. Så jag tror att vi alla har tålamod att vänta på dina inslag.
Hälsningar från Florina / Ingrid

Karin sa...

Bilder är gott för både fantasin och delaktigheten men jag vill säga att jag uppskattar dina reflexioner och skrivna bilder av livet i Grekland ännu mer än bilderna. Så skriv!

Monica Pizanias sa...

För mig är det precis tvärtom! Jag vill inte ens lära mig hur man sätter in bilder. Många har försökt att lära mig: alla tre barnen , flera vänner...men det är väl bara bra att vi är olika och ser saker från olika synvinkel. Mina skriverier på kalimera.se skulle kanske bli bättre med foton men det får duga som det är.
Jag har en duktig väninna som ser livet genom kameraögat, hon tar bokstavligen tusentals bilder varje greklandsresa. Helt otroligt fina bilder med stämning. Men jag nöjer mig med att titta utan kamera...

Grekland nu sa...

Ingrid - det är skönt att höra att du har tålamod att vänta...
Karin - tack för dina fina ord! Och om jag känner mej själv rätt så blir det nog svårt att avhålla mej helt från att skriva för det är ju i första hand skribent jag är. Så kanske det kommer några inlägg ändå.
Monica - intressant att höra att du är tvärtom! Det går givetvis bra utan bilder också, det handlar väl om hur man blivit van. Ibland kan det vara bra att uppleva saker utan att ständigt ha kameran framför ögonen! Så fortsätt du att titta utan lins....