Sidor

onsdag 26 februari 2014

Vinnaren är utsedd!


And the winner is.....Karusellgrell! Ja, så heter den blogg som vann i kategorin Bo och leva utomlands, där även min blogg var med i finalen. Grattis till familjen som bloggar från Sydafrika! Men lite snopen blev jag, eftersom jag trodde att Kenneth som skriver roliga bloggen Galen i Grekland - som även finns på min egen lista här till höger - skulle vinna, han låg i topp ända till två dagar före omröstningens slut. Men han blev visst omsprungen på målsnöret. Själv låg jag då på tredje plats. Här kan ni gå in och se vinnarna i alla kategorier.

STORT TACK FÖR ALLA ERA RÖSTER OCH ALLT ERT STÖD!!! Att komma trea, i konkurrens med alla dessa bloggar som var nominerade, är en stor ära och glädje!! Jag vet att jag har fått många nya läsare tack vare tävlingen och jag har definitivt blivit sporrad att fortsätta med bloggandet.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλους τους ψήφους σας! Δεν νικήσαμε, αλλά χάρη στους ψήφους σας, δύο μέρες πριν τελειώσει η ψηφοφορία το μπλογκ μου για τη ζωή μου στη Νάουσα είχε φτάσει στην τρίτη θέση. Τιμή μας!
Jo, så är det ju, att jag har fått röster och glada tillrop även från många Naousabor. En del översätter via Google (hualigen, vilken översättning), andra tittar bara på bilderna, men stödet är stort. Det tycker jag vi firar genom en bild på vårens första blommande fruktträd!

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Grattis!

mc sa...

Congratulations! And I love your picture of spring blossoms!

Anonym sa...

Valet var en överraskning, även om jag förstås är helt obekant med vinnarbloggen. Jag är mycket förtjust i Kenneths charmiga blogg, men hade väl tyckt att din är värd en belöning för att den är så informativ och ger en bred bild av vardagslivet i Grekland. Du bor ju dessutom faktiskt utomlands, det är litet skillnad från att tillbringa ett år någonstans till lands eller till sjöss. Nåja, alla har vi våra egna favoriter, kanske inte en slump att bägge mina handlar om Grekland?!
Grattis till placeringen i vilket fall som helst och hoppas på många intressanta inlägg i fortsättningen!
h. Inga-Britt

Grekland nu sa...

Gunilla - Tack!
mc - Thank you! I can understand that you love this picture, with all that snow you have...
Inga-Britt - Har inte heller följt vinnarbloggen, däremot läser ju även jag Kenneths blogg med stor behållning så det hade varit lite extra roligt om han vunnit. Men jag är jätteglad att ha fått så många röster i alla fall!