Sidor

måndag 23 april 2012

95 barn är vaccinerade...

Trevlig vecka på er alla där ute i världen! Veckan börjar med soligt och varmt väder och jag kom plötsligt på att jag  nog måste leta fam lite tunnare kläder. Nu blir det nog inte använding för läderstövlar och tjocka halsdukar längre.

Idag tänkte jag bidra till att vaccinera 95 barn mot stelkramp. Det pågår en kampanj som vi bloggare kan delta i. Det är hur enkelt som helst, det gäller bara att publicera den här texten och länka till kampanjen. Nästan skamligt enkelt, men om det verkligen kan bidra till att rädda liv så kan jag inte låta bli att delta. Alltså:

"Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkram, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mej an uppdraget, men eftersom jag inte kan komma loss publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.
Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial här. " (Foto: UNICEF-Asselin) 

Nu ska jag iväg och ha lektion med mina flitiga elever.1 kommentar:

powerofcompassion sa...

Jippi, 95 till! Helt underbart juh!

Vill du hjälpa mig i mitt försök till att förändra vår värld till det bättre, läs och sprid min blogg om hur vi alla kan bidra! Har du förslag som bloggare snälla be mig lite feedback!

Varma H. Anki

http://powerofcompassion.wordpress.com/