Sidor

fredag 25 maj 2012

Hett stoff och Sunes pappa

När man är sin egen och frilansar så ser dagarna väldigt olika ut. Ibland är man helt ledig och ibland rasar flera jobb över en på samma gång. Men att dagarna ser så olika ut hör till det bästa med att frilansa. Ingen dag är den andra lik, ingen slentrian här inte.

Och den här veckan har det varit fullt upp att göra, så mycket att jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen. För Grekland är hett stoff. Det verkar som om hela världen håller andan för att se vad som ska hända efter valet den 17:e. Och varje tidning vill ha sin egen vinkling av krisen. Här kan ni läsa en av artiklarna jag skrivit de här dagarna.

Dessutom gjorde jag ett blixtbesök på det stora sjukhuset i Thessaloniki i morse. Har fortfarande en inopererad "port" som måste spolas varannan månad. Det tog exakt fem minuter. Men innan jag körde de tio milen hem igen tände jag som alltid ett ljus i det lilla sjukhuskapellet.

 Och Sune kom visst äntligen iväg till Grekland! Ni, vet Sune och Håkan och hans underbara klantpappa...I filmen Sunes sommar försöker dom ju boka en resa till Grekland men hamnar på en svensk campingplats istället. Jag och mina söner fullkomligt älskar vissa scener i denna film, haha... Nu är ett filmteam på Rhodos och spelar in "Sune i Grekland - all inclusive". Även om Peter Haber för alltid kommer att vara Sunes pappa för mej, så blir det nog bra med Morgan Alling också, när man vant sej.  Läs mer här.

Ikväll blir det konsert med sånger av Hadjidakis. Blir nog en fin avslutning av veckan.9 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en perfekt fredagskväll tycker jag!
h. Inga-Britt

Eva in Athens, Greece sa...

Händelserik och bra vecka verkar det som, speciellt avslutningen! :)
Kram
☼☼☼

Karro sa...

Ahhh den filmen maste man ju bara se!!! Herregud vad man skrattat till den familjen. Trevlig helg pa dig.

Marina pa Kreta sa...

Jag beundrar dej som orkar informera och skriva om hur nedskärningarna påverkar olika verksamheter i landet, t.ex minoritetskyrkorna.
Då krisen är så påtaglig och överallt, hela tiden, man kommer inte undan, så flyr jag och tankar kraft i naturen, hos mina olivträd.
Och skriver om det.
Men du är duktig du.
Det behövs såna som dej kära vän!
Och ha hälsan i behåll.
Kram!

Grekland nu sa...

Inga-Britt - Ja, det blev en perfekt kväll! Vackra och avkopplande sånger i stans park.
Eva - Jag gillar när det händer saker så för mej var det en bra vecka på alla sätt.
Karro - Haha, ja vi ligger fortfarande dubbla av skratt vid vissa scener...Trevlig helg själv!
Marina - Att skriva är ju mitt jobb och ett jobb jag gillar, så för mej är det inte jobbigt att hålla på med krisen på det sättet. Däremot orkar jag ibland inte höra alla dessa evinnerliga diskussioner på TV, då stänger jag av och gör nåt annat. Då skulle det inte vara dumt att ha några olivträd att hämta kraft från! Ha det gott, kram!

Taina sa...

ÄLSKAR Sune jag med! Kanske du ska göra en tripp till Rhodos och springa omkring i bakgrunden? Det skulle jag nog ha gjort, hahahaha!

Skönt att det där med spolningen går fort och att det går bra. Fint att tända ett ljus efteråt. Följer just nu en blogg som heter "Jag är Elisabeth" och det är tufft att läsa om det när det har spritt sig och det inte finns någon återvändo.

Kram

Grekland nu sa...

Taina- JAA, att jag inte tänkte på att jag måste åka till Rhodos (och liksom dyka upp bakom Sunes pappa i nån scen)!! Hihi... Kikade in lite på den blogg du nämnde och blev starkt berörd, men jag mår bättre av att INTE läsa såna bloggar just nu. Kram!

Anonym sa...

"We call them ne... ne... ni... nooooo! no! Vi kåål dem wienerbröd!"

Grekland nu sa...

Anonym - hahahahaha...