Sidor

onsdag 9 maj 2012

Jag sitter på mina ägg

Nä, ingen grekisk regering i sikte än. Precis som väntat så säger alla nej till alla. Så just nu verkar nyval vara mer troligt än en regering. Suck.

Men livet rullar på även utan regering. I alla fall här hos oss. Jag försöker hämta mej från en bihåleinflammation i kombination med vårallergi och tar det lugnt. Inget farande på utflykter de här dagarna, istället "sitter jag på mina ägg" som man säger på grekiska... Pysslar lite med några frilansartiklar. Måste dessutom få tillbaka rösten, för på lördag har vi konsert med kören.

I brist på nya bilder sätter jag in ytterligare en bild från Prespes. De snötäckta bergen i bakgrunden ligger i Albanien. (Det går att klicka på bilderna för att få dem större.)

Nu ska jag ut och ta en kopp kaffe med en väninna och snacka bort en stund.


3 kommentarer:

eirini sa...

Περαστικα!!!

Anonym sa...

Ja, krya på dig säger jag också!
Politiken och EU orkar jag varken tänka på eller kommentera, det borde väl alla veta, att bygger man ett korthus så rasar det förr eller senare, helt vansinnigt fantasibygge detta.
Men solen lyser ändå på onda och goda (står det i Bibeln eller?)
Ha det så gott!
h. Inga-Britt

Grekland nu sa...

Eirini - Ευχαριστώ! Tack!
Inga-Britt - Nä, det är knappt jag orkar bry mej heller om politiken, trots att den förstås är viktig. Det är tur att vi har en så generös sol här i Grekland i alla fall!