Sidor

fredag 29 juni 2012

Ultrarapid

Ibland drabbas till och med jag av bloggtorka. Så har det varit några dagar. Tycker inte jag haft något att skriva om, helt enkelt. Och detta trots att det varit ganska fullt upp på olika fronter.

Kanske är det sommarlatheten som slagit till. För allting går ju i ultrarapid när det är varmt. Att sitta på balkongen och kika ner på bilen som kommer med vattenmeloner är ungefär vad man orkar med. Fast rätt tråkigt i längden, så snart är jag nog igång igen...

8 kommentarer:

anneli sa...

Bloggtorka har drabbat även mig!
Inte mycket man orkar i hettan,helt enkelt! Men fattar inte att vi grillar mer nu när det redan är så hett!
Hoppas du kommer i gång snart för det är alltid kul läsa din blogg!
Ha en god helg !

Ingrid sa...

Du har så rätt. Ibland finns det sådana dagar i sitt liv att man inte har lust till något särskilt. OCh nu när värmen har kommit blir det ännu svårare att sätta igång med de dagliga sysslorna man har. Nu de 3 sista dagarna är barnbarnen, 2 och 5 år, hos mig för föräldrarna är ute på en liten resa och då gäller det att fördela krafterna på rätt sätt för även i Florina har det blivit varmt och det ska bli ännu varmare. Puuhh! Som tur är så tar de sig en tupplur på 2-3 timmar så då är det lugnt i huset.
Å andra sidan kommer hösten och vintern ganska så fort i vår stad så man skulle egentligen inte klaga på värmen.
En trevlig helg.

Monica P sa...

Men det är ju alldeles självklart att man inte kan vara på hugget jämt, och i den här värmen i synnerhet!
Vi alla som gillar dina reflektioner har full förståelse, det är jag säker på.
Själv vill jag knappt slå på datorn ens...men det kan ju vara något intressant e-mail...och lite annat...

Karin sa...

Ibland får man hylla "långsamhetens lov" och unna sig att göra så lite man vill! Ha det gott i värmen

Grekland nu sa...

Anneli - Skönt att höra att jag inte är ensam om att "torka in"! Men jag hoppas snart vara igång igen för det har ju trots allt blivit ett behov att skriva på bloggen...
Ingrid - Med två barn i huset förstår jag att det är fullt upp! Blir nog svettigt att hålla samma tempo som dom...Men som du säger, det gäller att njuta av sommarens värme och lagra lite sån inför vintern!
Monica - Precis, man kan ju inte låta bli att sätta på datorn i alla fall...och jag kan nog inte avstå särskilt länge från att skriva heller...
Karin - Just det, långsamhetens lov låter bra, vi hyllar den nu ett litet tag! Ha det gott själv!

Steve sa...

Jag är själv inne i en "skajagbörjabloggaigenperiod". Fick jag se en bil med vattemeloner på flaket här ute så skulle jag dock genast skriva nåt. Din balkongutsikt ger i a f mig inspiration.

Grekland nu sa...

Steve - Haha, ja, en sån bil kan ge lite inspiration...Ser att du slutat med din blogg - synd, men jag kan förstå dej, för ibland måste man göra förändringar. Hoppas ändå få se dej här ibland!

Uhanna sa...

Hej! Kul att du gillar min blogg, jag länkar självklart till din blogg på min sida också. Mycket intressant läsning!
Kram!
Johanna