Sidor

måndag 9 juli 2012

Ett litet smakprov

Måste ju bara få berätta att jag köpt en ny kamera idag...Efter att ha tagit bilder i över en månad med en skärm som varit helt vit och där jag fått gissa var motivet var, så är det en fröjd att SE vad man tar! Panasonic Lumix DMC TZ30 heter den för den som är intresserad. Men det tar nog ett tag att lära sej alla inställningar.

Kunde inte låta bli att gå en sväng i parken för att pröva kameran lite. Här kommer några bilder.
Det här var bara ett litet smakprov - det kommer mer i morron. Om jag ens orkar hålla i en kamera vill säga, för jag håller på att rinna bort i denna förskräckliga värmebölja. Och värre ska det visst bli.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder tycks den ta, hoppas den håller länge!
Värmebölja kan vi inte klaga över här, trist med så mycket regn på sommaren när man behöver tanka D-vitamin. Det är väl straffet för att vi inte blev begravda i snö i vintras kan jag tro.
h. Inga-Britt

Monica P sa...

Grattis till nya kameran! Själv har jag varit utan två månader, den var bara borta, men sen hittade jag den längst ner i en låda med blixlås och sånt. Min förvirrade svärmor tyckte nog inte om att den låg framme på bordet....skönt att den kom fram i alla fall...

✿Ewa sa...

En ny kamera är kul! Vilken skillnad det blir! Tittade förresten på dina bilder på storkarna. :) Det är verkligen speciella fåglar och de passar på något sätt där uppe på taket. Förmodligen svalt och skönt också. :)