Sidor

måndag 9 juli 2012

Lite dans och lite bad

Det är fullt program nu, tillsammans med de tyska gästerna. Inte så att jag MÅSTE vara med hela tiden, men det mesta hänger jag ändå med på. Bara för att det är kul. Så här kommer en liten bildkavalkad från helgen.

I lördags kväll var vi i byn Rodochori på så kallad körsbärsfest. Det är "pontierna" som ordnar så det blev lite tröttsamt med den entoniga musiken i öronen, men både greker och tyskar tog chansen att dansa i alla fall.



Igår åkte vi till böljan den blå. Den här gången till Olympiaki Akti, söder om Katerini. Att säga att det var mycket folk är en underdrift - det var KNÖKAT. Men ändå skönt att få bada förstås.

Kvällen avslutade med en folkdansfestival i Naousa. Men med min kamera som nu är helt "blind" igen blir det  dåligt med bilder. Nu måste jag nog äntligen skaffa en ny.

3 kommentarer:

Eva in Athens, Greece sa...

Supertrevligt, Ingabritt!
Kram

Uhanna sa...

Jag har min egna privata danslärare härute på Ön, en kompis som heter Ilias. Nästa steg är den Ikarianska dansen. Vore kul att överraska Giannis med det, han som är från Ikaria och allt.
Kramar!

Grekland nu sa...

Eva - Jo, vi har det trevligt, det håller jag med om!
Uhanna - Inte dåligt med en egen danslärare! Hoppas du kan lära dej den Ikarianska dansen och många andra danser för det är verkligen kul med grekiska danser.