Sidor

onsdag 10 oktober 2012

En rondellhund, herr påfågel och Aristoteles

Merkel har kommit och åkt. Inte vet jag om besöket gjorde till eller från för oss som lever i det här landet och vänder på slantarna, men det visar sej väl.
Släktingarna från Linköping är dock kvar och det är betydligt trevligare. Och det är därför jag inte hinner med att blogga så mycket, föredrar att umgås med dom och visa dom runt i trakten. Här är vi i Agios Nikolaos.
Igår var vi uppe vid skidanläggningen i Seli och där är det just nu ganska folktomt. Nästan den enda vi träffade på var denna hund som lagt sej mitt i vägkorsningen. En rondellhund kanske...?
På tal om djurliv så kom herr Påfågel från parken på visit idag. Han satt och skränade på taket mitt emot vår balkong. Han verkade vara på dåligt humör, han hade väl vaknat på fel sida.
Sen åkte vi förstås till Aristoteles skola och strosade omkring och kände historiens vingslag. Den här platanen är många hundra år gammal, det är nästan så man tror att den funnits ända sen Alexander gick i skola här hos Aristoteles.

I morgon blir det kungaskatterna i Vergina.

6 kommentarer:

anneli sa...

En rondellhund;-)
Så trevligt med släktbesök.
Ha det mysigt!

Unknown sa...

Rondellhund!! Jättebra!

Grekland nu sa...

Anneli - Ja, visst är det en rondellhund, den låg precis i mitten och kollade slött på oss som körde runt omkring...Och det är kul att få besök!
Anonym - Haha, ja visst är den lite rolig...

Musikanta sa...

Så härlig bild på dig och trädet! För det är väl du som tittar fram?
Ha en skön helg!
Kram från Ingrid

Noynoy sa...

Hahaha, rondell hundar finns även hos er... Fina bilder...

Grekland nu sa...

Musikanta - Jovisst är det jag...Jag har ju varit på denna plats och fotograferat tusentals gånger känns det som, så ibland vill man göra nåt nytt. Skön helg till dej också!
Noynoy - Kul att du hittat hit! Och jodå, visst finns det rondellhundar här också...:)