Sidor

söndag 13 januari 2013

Var är jag?

Gissningstävling - det här är utsikten från hotellets balkong. Var är jag??

8 kommentarer:

Gunnar sa...

Jag gissar att du är i den lilla byn Kastraki, nära Kalambaka i det vackra Thessalien. Den utsikten inbjuder till fina vandringar uppför, uppför...

Steve sa...

Ja, var är du?

Ingrid sa...

Det måste väl vara Meteora vid Kalambaka? Hoppas att jag har rätt. Det är en obeskrivlig vacker natur och något enastående som naturen har skapat. Det finns sååå många vackra platser på vår jord. Tyvärr tar vi inte hand om naturen riktigt tillräckligt. Och det har blivit ett ännu större problem här i Grekland de sista åren.
Ha det så bra på din resa.

Anonym sa...

Vilka gåtfulla berg, berätta fort var ni är!

Musikanta sa...

Tyvärr ingen aning - kan så lite om Grekland.
Kram

Monica P sa...

Om det inte är Meteora blir jag förvånad. Var där på en liten avvikande tur på väg från Sverige till Aten 1985 eller 1986. Oj, så länge sen! Häpnadsväckande landskap!

Anonym sa...

Det är ju Meteora!!!!! Jag bor i Kalabaka och jag har följt din blogg sedan en tid tillbaks. Har aldrig lämnat kommentar innan, men kände att jag bara var tvungen idag! Visst är det vackert hos oss??!!

Grekland nu sa...

Gunnar - Helt rätt, du får första pris! Och vi bodde på samma hotell som ni. Läste nämligen en trevlig kommentar på booking.com av en Gunnar i Aten...Det kändes tryggt, så då bokade vi där!
Steve - Meteora!
Ingrid - Du har också helt rätt! Håller med dej om att det finns så många fina och vackra platser som vi måste vara rädda om.
Anonym - Gåtfulla berg är ett passande uttryck - och Meteora är platsen.
Muskanta - I nästa inlägg får du lära dej mer om denna plats!
Monica - Kanske är det länge sen du var där, men det ser nog likadant ut än...
Anonym - Men vad kul att jag har en läsare även i Kalambaka!! Du bor på en mycket vacker och speciell plats, det måste jag säga!