Sidor

torsdag 4 april 2013

Plötsligt kom våren

Idag kom våren. Med buller och bång och 20 grader i skuggan. Nu måste man ju börja leta efter lite tunnare kläder plötsligt.

Hade dessutom ett kort men trevligt besök från Sverige idag. En kyrkokör från Jönköping ska komma och sjunga för oss i svenskgrekiska föreningen i maj och det skulle planeras av körledaren och mej. Blir nog jättebra! Självklart fick besökarna en guidad Naousa-tur. Och stan visade sej från sin bästa vårliga sida...


Jag brukar låtsas att det här är vitsippor...
Vårflod!!

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja, det är jätteskönt med lite sol och värme även här i Florina, och träden börjar få lite färg på sig. Man stortrivs. Å andra sidan ska man inte ropa hej förrän man är över bäcken! Tyvärr så blir nästa vecka inte den allra bästa, enligt väderleksprognosen. Men den överlever vi väl också och sen kan det bara bli bättre.

Gia sa...

Åh, vilka härliga vårbilder! Man längtar verkligen efter sol och naturens färger!
Jag befinner mig i Barcelona med min yngsta dotter. Vi har spenderat påsklovsveckan här och haft tur med vädret, som varmast 19 grader. Barcelona är vackert och spanjorerna mycket vänliga och hjälpsamma!

Grekland nu sa...

Ingrid - Jaha, så det ska bli sämre igen, jaja, men nån gång ska det väl bli ordning på våren i år också!
Gia - Låter härligt med en vecka i Barcelona! Vi var i Spanien förra sommaren och blev förtjusta i Spanien och spanjorerna.

Freedomtravel sa...

Så härligt det ser ut! Här har inte snön smält undan ännu.... Det är iofs soligt och fint, men fortfarande minusgrader en stor del av dygnet... :(

Anonym sa...

Ja, våren är sen i år, svårt att förstå att det ska bli grönt igen.
Efter att ha levt inomhus sen oktober blir det inte lätt att återhämta sig fysiskt heller. Snö, kyla och halka inspirerar i alla fall inte mig till utevistelser.
Men vi får hoppas att vi inte förbrukar all sol nu, innan det blir vår!
h. Inga-Britt

Grekland nu sa...

Freedomtravel - Det är ovanligt segt med våren i år, hoppas temperaturerna stiger snart hos er!
Inga-Britt - Önskar verkligen att ni får lite bättre väder - och att solen räcker till för både vår och sommar...