Sidor

måndag 1 juli 2013

Fart och fläkt...

Var på blixtvisit i Thessaloniki idag för att göra en intervju. Ämne: bröstcancervård i kristider. Ett ämne som berör både mej och många andra starkt. Det positiva är att det inte blir någon snyftartikel, för bröstcancervården i Grekland går framåt, trots kris och allt. Mer om detta nån gång senare, när artikeln publicerats.

Och igår kväll var jag på dansuppvisning här i Naousa. Hundratals barn och ungdomar underhöll i flera timmar. Och det här är bara en av flera dansskolor i vår lilla stad. Är det nån som minns programmet "So you think you can dance?" som gick i grekisk tv för ett par år sen? Hon som vann var en tjej från Naousa som tävlade tillsammans med sin tvillingsyster. Den här skolan drivs av deras mamma, men de deltar förstås också själva när de är hemma från alla sina internationella uppdrag. Men oj vad det var svårt att fånga dem på bild...
Här följer några bilder. Fart och fläkt, flickor och pojkar, stora och små.  Tänk så många duktiga ungdomar det finns!!


 Annars håller vi på och packar väskan. I morgon åker vi en bit söderut...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är på rörlig fot ganska ofta, trevligt tycker jag! Kan gissa att resan kanske går till Kreta, men jag kan förstås ha fel. Ha det bra i vilket fall som helst, och hoppas hälsan står bi!
Inga-Britt

Grekland nu sa...

Inga-Britt - Ja, vi är nog ganska rörliga, det stämmer. Du gissade fel - den här gången! Men Kreta ligger på tur...Hoppas du har en skön sommar!