Sidor

söndag 16 mars 2014

Och så till huvudstaden en sväng


Bara en liten statusuppdatering: efter Mytilini så befinner jag mej nu i Aten. Här blir det reportage och en del andra trevligheter. Men eftersom jag har svårt för att blogga på ipaden (kan inte lägga in bilder) får ni veta mera när jag är hemma igen. Vädret är härligt kan jag tala om i alla fall!

4 kommentarer:

Trygve sa...

Hej Ingabritt!
Här är våren 6 veckor tidigt. De första vitsipporna har siktats och tranor går in för landning vid Hornborgasjön.
Skulle mest tala om att Ramnista Xinomavro 2009 fortsätter låta tala om sig. TT´s Jens Dolk har skrivit en artikel under rubriken "Nya vinländer på kartan" där han recenserar Ramnista. (Artikeln fanns i vår lokaltidning SLA 15/3.) Dock under rubriken "Fem ovanliga viner". Grekland är ju inte något nytt vinland, och Ramnista är ju inte ovanligt på något annat sätt än att det är ovanligt gott, att döma av vad man kan läsa sig till i artikeln. Men det var roligt att de blev uppmärksammade. Ha det så trevligt i Aten. Nu åker jag till Stockholm för att lära mig mer om autism och ADHD. Finns sånt i Grekland?
Trygve

Uhanna sa...

Tycker nästan att du kunde väntat en vecka med att komma ner så kunde vi tagit en kaffe!

vi ses och hörs snart hoppas jag. Bara en vecka kvar för mig nu.
Hälsa Marie.

Kram,
Johanna.

Freedomtravel sa...

Jag använder en app för att blogga från iphonen, "Blogpress". Vet inte om det funkar på alla bloggar dock?

Grekland nu sa...

Trygve - Låter härligt med vitsippor och tranor som går in för landning! Och kul att vinet fortsätter få goda betyg (och tack för att du informerar!). Om autism och ADHD finns i Grekland? Tja, det gör det säkert men inte pratas det om så där många diagnoser som i Sverige, inte. Autism och dyslexi hör man om , men inte så ofta om alla de andra bokstavsdiagnoserna.
Uhanna - Ja, synd att vi inte kunde fika ihop, vi får ta det nästa gång. Lycka till inför flytten!
Freedomtravel- Bloggpress, det får jag kolla upp. Jag har en app som heter Blogger men det är jättekrångligt, framför allt när det gäller bilder, så jag har gett upp...