Sidor

söndag 4 maj 2014

Världens musik på fem språk! Tre dagar som går helt i musikens tecken. I fredags fem timmars generalrepetition, sen första konserten igår och den andra ikväll. För nu är det äntligen dags för de konserter som vår kör övat inför ända sen i höstas.


Som jag skrivit förut så är temat "världens musik". Vi sjunger på grekiska, ryska, rom, italienska och engelska. Några exempel: Don´t cry for me Argentina, Con te partiro, Ederlezi, Memory, Lord Bless you and keep you, Αχάριστη, Πάει ο καιρός m fl. Tillsammans med tre jätteduktiga unga solister, en pigg och glad barnkör och en härlig orkester blev det en oförglömlig kväll igår (i alla fall för oss...). En musikalisk resa genom världen, kan man tänka sej nåt bättre! Och det kom mycket folk - igår var det utsålt. Ikväll får vi se hur det blir. Är ni i närheten av Naousa, så kom!!
Här får ni se några bilder så länge. Tror att jag ska kunna bjuda på en videolänk så småningom...

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst skulle jag ha varit där! Men det är lite långt att åka. Lycka till med kvällens föreställning!

Här hos oss pågår AMONI:s förberedelser för en kväll i maj med norska och grekiska artister. Vi saknar en bra och stor lokal, men tror att vi kan vara på en stor kafeteria i Kantouni med halvskyddat läge. Sen i juni blir det en utomhuskonsert i hamnen i Melitsaha.
Monica P