Sidor

tisdag 17 juni 2014

Fotoutställning i Rethymnon

För den som händelsevis råkar befinna sej i Rethymnon just nu (lyckans ostar) kan jag tipsa om en fotoutställning som pågår veckan ut. Den har titeln "Το υδάτινο στοιχείο" som på svenska enkelt kan översättas till "Vatten".
Och anledningen till att jag tipsar om detta är att dottern deltar med fyra fotografier. Hon har ganska nyss skaffat sej en riktigt bra kamera och har gått på fotokurs under våren. Nu visar hon och de andra upp sina alster. Plats: Το Σπίτι του Πολιτισμού, Βερνάρδου 12 i Gamla stan. Här kan ni se en av dotterns bilder som jag tycker har en dramatisk stämning.
En underkategori är Delfinen, som är stadens symbol, så många foton innehåller en delfin. Här en bild från själva utställningen. 

Annars strular vädret fortfarande och i morse vaknade jag till ett strilande regn. Men man slipper ju svettas och stånka över värmen i alla fall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Regn??? Inte här.
Fina foton och en bra hobby!
Monica P

Grekland nu sa...

MOnica . Jaa, regn - men däremellan sol! Knappt en dag går utan en regnskur eller ett kraftigt åskväder och så har det varit sen påsk, känns det som. Och bra hobby att fota, håller med dej!