Sidor

tisdag 30 september 2014

Höstsolar

Nu lyser den klara höstsolen på oss! Himlen är alldeles blå och luften knivskarp.

Och även längs vägrenen lyser stora fång av höstsolar. Blev sugen att plocka en bukett häromdan när maken hade namnsdag, men den vissnade på några timmar. På hösten ska nog blommorna njutas utomhus.
Att ta en ridtur en sån här höstmorgon är inte helt fel...

Annars börjar jag jobba med en ny elev idag. Det svenska språket står högt i kurs. "Hej, jag heter Ingabritt, vad heter du?"

4 kommentarer:

Birgitta Ryås sa...

Så härliga höstsolar - nej, vissa saker kan man inte fånga och ta med sig hem, ska njutas i nuet :-)
Vad spännande med en ny elev som vill lära sig svenska.
Allt gott! Kram!

Ingrid sa...

Det är nog de sista fina höstdagarna med 18-20 graders värme. Men nätterna och morgnarna är kalla så man får sätta på värmen några timmar. Och alla vintermattorna ligger på golven numera. Men man njuter av utsikten med den härliga blåa himmeln. Florina har ju sitt eget klimat!

Anonym sa...

Hej, jag heter Gudrun och har följt dig här på bloggen länge :) Jag bor i Lappland och är i Grekland så ofta jag bara kan!
Tack för att du skriver och att vi får följa dig.
Kram Gudrun i byn

Grekland nu sa...

Birgitta - Precis! De här höstsolarna ville definitivt stanna kvar utomhus. Allt gott till er också!
Ingrid - Ja, Florina är en kylig men vacker hörna av Grekland! Här har vi inte satt på värmen än, men visst är det lite ruggigt ibland på kvällarna.
Gudrun - Hej, vad kul att få höra av en ny "okänd" läsare! Roligt att du åker till Grekland ofta och tack för att du följer bloggen!